http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 28 enero 2007

jueves, febrero 01, 2007

ELECTRITZANTS!!!

El Catalònia mostrant la seua millor cara va fer claudicar al líder!!
El partit en la majoria de les seues fases va ser molt obert i es va vore uns locals molt concentrats i concienciats!! Tot i sabedors que una victòria no els serviria de molt, en quant a la classificació, ja que només dos miracles el poden evitar de caure al pou. Tot i així els nois d'Albert de la Vega sortiren hipermotivats, creant bon joc i disposan de bones ocasions per marcar. Els roig-i-blancs s'avançaren en el marcador molt aviat, en el minut 3. Això no feu defallir als jesusencs i poc després, arran d'un falta directa d'Alfonso Boix empataven el partit. El Flix també va gaudir d'oportunitats remarcables, però no va estar del tot encertat. Mitja part i un golet per a cada equip. A la tornada Pau Miró capgirava el marcador, però després d'un contratac ben triangulat pels de la Ribera, el líder empatava el matx.
Quan només faltaven 13 minuts, altre cop Pau Miró desanivellava la balança i establia el marcador definitiu: 3-2. Les 2 expulsions locals (Cortiella i Óscar) feien preveure patiment i angoixa, com així va ser!! Al final qualsevol resultat hagués estat possible, però potser lo més just era que los 3 punts se quedessen al costat de l'Hospital de la Santa Creu.

Gols: 0-1, Porta minut 3; 1-1, Alfonso minut 15; 2-1, Pau Miró minut 55; 2-2, Ruben minut 63 i 3-2, Pau Miró minut 77.

Podeu trobar los resultats dels 2 grups de 2na Territorial, la classificació i la propera jornada, tot molt detalladament al "Més Ebre Digital":
http://www.diarimes.com/arxius/027ebre.pdf

(foto del partit d'Antolí Ortiz, extreta d'Antena Caro: http://www.antenacaro.com/)

I aquesta jornada...cap a Horta de Sant Joan, en permís de la meteorologia!! Si ben cert és que l'Horta no està rendint al nivell esperat, també ho és que té una gran plantilla i que per lo tant tot lo que sigue puntuar al seu camp serà molt difícil!! De totes maneres ja li tenim presa la mida de la temporada anterior!! Ja que vam ser els primers en derrotar, al llavons, tot poderós HOrta!! De totes maneres, aquests partits que queden abans de la lligueta de descens, potser haurien de servir per intentar coses noves, corregir errors, de cara als partit desicius del paly-off, si les lesions i disponibilitat dels jugadors ho permeten!! I si continuem així per agafar moral!!

Crònica del partit de la 1ra volta (1-3): http://semprecatalonia.blogspot.com/2006/11/en-un-partit-disputat-sota-una-suau.html

Crònica del partit de la temporada anterior entre Horta SJ i Catalònia "B": http://semprecatalonia.blogspot.com/2006/03/bon-vent-i-barca-nova.html

Etiquetas: , , ,

martes, enero 30, 2007

EN LÍNEA ASCENDENT!! PRÒXIMA PARADA...LA SALVACIÓ!!

Després de varies intentones lo Catalònia aconsegueix lo 2n triomf de l'any davant un rival directe que li permet situar-se a les portes de la salvació.

S'avançaren els locals mitjançant el killer verd-i-blanc, Aleix en el min 22!! Tot i això els de Vilaseca només tardaren 3 minuts en empatar fruit d'una jugada desgraciada per a la defensa local al xut d'una falta. Poc després arribà, possiblement la jugada clau del partit, tot i que los verd-i-blancs ja controlaven sense massa problemes l'encontre. En una jugada personal Aleix s'escapulleix de la defensa i del porter groguenc i aquest el traba quan ja l'havia superat i era l'últim home. Targeta roja sense dubtes. Amb 1-1 els jugadors encararen el camí dels vestidors!!

A la tornada les coses no canviaren massa i els jesusencs continuaren portan el pes i domini del partit. Fruit d'aquest domini, en el minut 57 arribà un autèntic golàs de falta de Gumiel que despertà a les aranyes de l'escaire que estaven en plena resaca dominical!! 10 minuts després, sense deixar temps per a la reacció visitant, l'omnipresent Aleix (el 13è gol!!!) sentenciava de cap al fons de la xarxa un còrner centrat per Fatsini. Només ja en el temps pràcticament exhaurit, el Vilaseca ha pogut escurçar diferències gràcies a una altra jugada de falta.
Llàstima per que per culpa d'aquest gol hem perdut el goal-average particular, en cas d'empat a final de temporada. Tot i així lo resultat, i lo joc, són esperançadors per tal d'anar sortint poc a poc de la zona de descens!! (Les fotos corresponen al partit de la 1ra volta)

Resultats jornada 18 i propera jornada (19).
Classificació jornada 18.

I de moment disfrutem d'aquesta victòria i siguem feliços seguint la llum de la salvació guiada per Lighthouse family i el seu "Happy"!!

I seguim amb els enfrontaments davant rivals directes: la UD Polvoritense La Marina. Actualment ocupa la darrera plaça empatat a 8 punts amb el Guissona. Com a locals només ha aconseguit una victòria (2-0, davant el Marianao), 4 empats i 3 derrotes. Tot i així sóm coneixedors de les dificultats que tindrem per puntuar.

Crònica del partit de la 1ra volta davant de la UD Polvoritense La Marina: http://semprecatalonia.blogspot.com/2006/09/sencn-la-plvora-c.html

També podeu recordar la petita crònica de la temporada anterior al camp del Polvorin: http://semprecatalonia.blogspot.com/2006/03/polvo-y-arena.html

Etiquetas: , , ,