http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 05 noviembre 2006

miércoles, noviembre 08, 2006

Excessius problemas per superar un Vista Alegre ordenat que va jugar més de mig partit en 10 hòmens.
En la major part de la 1ra part el domini fou altern, amb 3 bones ocasions per part del Catalònia (2 de Gumiel: 1 de cap i 1 xut, i un xut de Xavi Gisbert), però el Vista Alegre tampoc estava dormint i tingué un parell de bones ocasions per desanivellar l’empat inicial.

Al min 38 succeí la jugada clau del partit. El dorsal visitant número 10, que feia pocs minuts havia rebut una tarjeta groga per agafar per la samarreta a un jugador jesusenc, va cometre una dura entrada sense opció pilota. L’àrbitre es va vore “obligat” a expulsar al jugador, tan justa com innecesaria per part del jugador del Vista Alegre. I només 1 minut después, quan els blau-i-blancs, encara estaven reorganitzant-se, Gumiel, después d’una errada de la defensa local va marcar el primer i últim gol del partit (va marcar 2 gols!??!)

A la 2na part els locals, com ja ve sent una tónica, van surtir adormiscats. Imprecissions, desencerts, duotes, nombroses faltes, etc. El nerviosisme s’anava apoderant dels verd-i-blancs. I els de Castelldefels posaran en més d'un apur als jesusencs. A les acaballes del partit 2 expulsions visitants més. Min 91 2na groga al dorsal número 6 que ja feia estona que “ballava” en la roja. I acte seguit nova expulsió d’un company per recriminar-li de manera insistent al trencilla l’expulsió.
Resultats jornada 8 i propera jornada (9).
Classificació jornada 8.

Lo millor del partit?!?! No va ser lo resultat, ja que cada jornada se té opció de guanyar un partit, sinó que va ser LA TORNADA (en majúscula) després de 2 anys a l’”Infern”, d’un dels jugadors més carismàtics i amb més qualitats de l’equip: RUBEN CASTILLO. Per a ell de part de l’equip sencer de la redacció d’aquest blog, junt amb la secció d’esports, va dedicada aquesta cançó. No sabem si serà del seu gust per què creiem que escolta un altre tipus de música, però ahí va: “Para no Olvidar” la cançó insigna del disc "El REGRESO" d’Andrés Calamaro.



I aquesta jornada a intentar puntuar per a seguir amb aquesta mini-ratxeta, enfront d’un equip que ha pujat aquest any, però que relata una història de més de 102 anys!! En èpoques millors ha estat en categories superiors i sembla ser que ara torna a recuperar-se. Aquest equip no és altre que el SantFeliuenc.
És un conjunt pràctic que fa i rep pocs gols (7 a 7 en 8 partits). El seu còmput general són 3 victòries, 3 empats i 2 derrotes, en total 12 puntets!! A casa però, encara no ha aconseguit guanyar!! Esperem que aquesta jornada tampoc ho aconsegueixi.
Podeu trobar més informació del conjunt barceloní en la seva pàgina web: http://www.futbolclub.santfeliu.net/ o clickant al link de la cloumna de la dreta.
Per cert, si voleu saber una mica de la història d'aquest club del Baix Llobregat feta per Jose Carlos Llop, la podeu llegir al foro de futbol catalunya http://www.futbolcatalunya.com/foro/viewtopic.php?t=41825

Agrair per "enéssima" vegada les fotos a la bonança de Chelo Riesco i Jordi Vallés

Etiquetas: , , ,

lunes, noviembre 06, 2006


En un partit disputat sota una suau, però constant pluja, els verd-i-blancs es merexien molt més enfront d'un experimentat i resultadista líder.
El partit no començà bé per als interessos locals, ja que només se portaven 5 minuts de joc quan l'Horta s'avançà al transformar una falta. Els locals s'apoderaren del joc creant bones ocasions de gol per empatar, però fou altre cop els roig-i-grocs quan en una contra molt ràpida i molt ben trenada marcaren el 2n gol poc abans del descans. A la represa els jesusencs sortiren fort i escurçaren diferències després d'una gran jugada de Sam als 5 minuts de la 2na. A partir d'aquí domini quasi total dels jesusencs amb oportunitats de sobres per empatar el partit, però uns cops el desencert local i d'altres per l'encert del porter visitant Chema, feren que el Catalònia no pogués marcar. L'Horta es dedicà a defensar-se i a jugar al patadón sense cap intenció de crear joc. I quan l'empat es veia més a l'abast que mai, en un error defensiu local els de la Terra Alta sentenciaven definitivament el matx 1-3.
Càstic excessiu si tenim en compte el que es va vore sobre l'humit terreny de joc de la Santa Creu. Qualsevol desconeixedor de la classificació hauria jurat que s'havien intercanviat els papers. Però així és el futbol, de res serveix lamentar-se i esta és la diferència entre els equips capdavanters i la resta. Sense fer res te s'emporten los 3 punts, mentre que natros per sumar hem de fer moltíssims esforços.
I aquesta setmana...jornada de reflexió!!! Descans per agafar forçes!!

Jornada 9 Grup 1
Pinell-Ascó E.F. 1-1
Olímpic-Batea 0-1
Corbera-Ginestar 2-0
Ascó J.D.-Benifallet 1-0
J. Catalònia-Horta S.J. 1-3
Flix descansa

Propera Jornada
Ascó E.F.-Flix
Batea-Pinell
Ginestar-Olímpic
Benifallet-Corbera
Horta S.J.-Ascó J.D.
J. Catalònia descansa

Etiquetas: , , ,