http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 12 octubre 2008

jueves, octubre 16, 2008

PROPERA JORNADA

Aquest diumenge el Catalònia es desplaça fins a la capital de la Terra Alta per disputar el partit corresponent a la 6na jornada del Campionat.

El Gandesa és considerat un dels equips més compactes i amb clares opcions d'aspirar l'ascens, malgrat que en el darrer partit pergués per un clar 3-1 en terreny del Camp-Clar. Compta amb una davantera extremadament perillosa i ràpida. OJO defenses!!
Actualment ocupen la 4a posició amb 10 punts (9 gols a favor i 5 en contra). Per contra, el Jesús Catalònia es sitúa en 7è lloc amb només 2 punts menys (és a dir, 8) amb un balanç de també 9 gols a favor i 7 en contra (aquesta estadística s'ha de millorar molt si volem aspirar a alguna cosa!!). L'espectacle i l'emoció estan assegurats!! Què us hi jugueu??

Fotolog del Gandesa:
http://www.fotolog.com/GANDESA_FANS1

El filial no es mou tant i visitarà el municipal de la Forja, a Campredó. Els rogencs estan situats en la part baixa amb només 4 punts de 15 possibles. En canvi, els nois del tàndem Gildo-Chava es troben en 3a posició amb 7 punts i un partit menys. La UE Campredó no està tenint un bon inici però de segur que al final de la campanya es troba en posicions capdavanteres.


Podeu visitar lo seu blog: http://uecampredo.blogspot.com/

Etiquetas: , , ,

miércoles, octubre 15, 2008

DUEL PARRICIDA

CF JESÚS CATALÒNIA: 3 UE REMOLINS-BÍTEM: 3
Partit vibrant el viscut diumenge a la Santa Creu, típic de derbi i d’aquells que fan afició!! Va tindre tots los elements que se pot demanar a un partit de futbol: jugades de mèrit, pica-baralles, targetes, tensió, nervis, alternançes en el marcador, tabals, gralles, emoció hasta el final, el morbo afegit per la "lluita" pare-fill i gols....Molts de gols!!

Els verd-i-blancs es van avançar abans del primer minut de partit gràcies a un gol de Pitxixi Aleix de cap a l’interior de l’àrea menuda visitant després d’un potent fora de banda de Joan. 4rt gol d’Aleix a la lliga i después faria lo 5è de 9 en total que ha fet l’equip. Lo 55% dels gols!! Que no és poc!! o és molt!!

El Remolins es va sobrepossar al gol inicial i sobtat i poc a poc va anar fent-se amo del mig del camp. Els va ajudar possiblement la lesió del local De la Torre, moments en que los jesusencs van tenir uns instants d’incertesa. I fruit del domini visitant van arribar los 2 gols del Remolins abans de la mitja part que capgiraven lo marcador (1-2). El primer de Marc aprofiant-se d'un mal rebuig del porter local i el 2n de Jota, ex-jugador del Catalònia, de falta directa a la banda de Marc Sales.

A la segona part el Jesús va millorar el joc desplegat durant el final de la primera part i així empatava a través d'Aleix (qui si no??) en una gran jugada de Calafat que li va servir en safata per a que el reguerenc la posés lluny de l’abast del porter visitant Sergi (també ex-jugador del Cata). Poc després, en una altra gran jugada de Solla capgirava de nou lo signe de l’encontre i donava l’avantatge parcial als jesusencs (3-2). L'estadi s'ensorrava per instants!!

Malgrat veure’s remontat lo Remolins Bítem no va donar mai cap pilota per perduda i van continuar lluitant, obtenint la recompensa de l’empat en la recta final gràcies a un embòlic dins l’àrea local que va solucionar Ximo Talarn, un altre ex-jesusenc molt criticat en la seua llarga carrera esportiva al Catalònia. La temporada passada ja va fer 2 gols a la Santa Creu i va donar los 3 punts al Remolins (Potser no era tan dolent com algú se pensava??).

Al final empat a 3 i tots contents (o ningú descontent)!!
Resultat prou just i el pare que després de 3 partits continúa sense poder guanyar al fill!! Lo deixeble ha superat al mestre??
En aquest empat continuem 7ns a la zona mitja de la classificació amb 8 punts i a 7 del líder el Reddis. El Remolins Bítem continúa sense guanyar, en la zona baixa i sumant el 3r empat (3 punts).



Etiquetas: , , ,

martes, octubre 14, 2008

RESULTATS FUTBOL BASE

Juvenil: Catalònia 1 Aldeana 1

Cadet: Ulldecona 2 Catalònia 2

Infantil: Catalònia 5 Aldeana 0

Aleví: Roquetenc 1 Catatalònia 0

Partit amistós Benjamins: Jesús Catalònia 4 Ebre Escola 4.

Propera Jornada

Aleví: Roquetenc – Catalònia

Infantil: Olímpic Mora – Catalònia

Cadet: a la Santa Creu dissabte la tarde davant La Sènia.

Juvenil: Camarles - Catalònia

Etiquetas: