http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 03 diciembre 2006

miércoles, diciembre 06, 2006

REMUNTADA TOTAL 3!!!

No és la nova Pel·li del Swarzenneger!! Però el guió de suspens podria estar firmat pel mateix Stephen King o Alfred Hitchkook!! Va haver de tot: suspens, violència, intriga, terror, ràbia, somriures i llàgrimes...fins i tot lo toc de no entendre massa que passa!!

El Catalònia va guanyar al Corbera després de remuntar un 0-2 i surt de la zona del descens. Com ja havíem predit en l’avant-matx de l’anterior POST, el partit fou agònic i no apte per a cardíacs!! Malgrat el clar domini local foren els visitants qui marcaren per partida doble abans del descans (a recordar el golàs de Fidel!!). A la represa el gran capi Alfonso Boix escurçaria diferències i donava pas a somiar en la remuntada. L’expulsió del visitant Pellicer va propiciar que el Catalònia ja es bolqués descaradament (encara més si fóra possible) a l’atac per tal d’empatar el matx. Aquest arribà després d’un gran cop de cap d’Alfonso de quasi fora l’àrea (un punt a considerar és que el joc aeri mai ha estat lo fort d’Alfonso, però en los últims mesos ha millorat moltíssim aquest aspecte!! AH!! i forma part de l'equip de la jornada!!). Quan només faltaven 3 minuts per a la conclusió del partit el Gegant Masip certificava la sentència i el guanyar los 3 punts importantíssims per als de la Santa Creu!!! Masip cedit la temporada passada al Corbera no va celebrar el gol com a senyal de respecte pel seu ex-equip!!

Lo punt fosc, potser degut a la vestimenta clàssica, va ser l’àrbitre!!! Cúmuls de despropòsits!! Que no va deixar content a ningú dels 2 equips, sobretot als Blauets, però segur que pel resultat!! És a dir, que qui guanya no se’n recorda tant de l’àrbitre!! Entrades fortes per part dels 2 equips sense ni tan sols assenyalar falta, fores de joc, bandes al revés, córners transformats en fores de porta, penals no pitats a les 2 àrees, expulsió visitant més que rigorosa i un llarg etcètera d'imcomprensibilitats.
Resultats
Grup1
Benifallet 3 Flix 4
Jesus Catalonia 3- 2 Corbera
Batea 2 Ascó C.E. 0
Ascó 1 Olimpic 1
Horta 3 Pinell 2
Podeu vore totes les classificacions a: http://www.diarimes.com/arxius/018ebre.pdf
Aquesta victòria ens permet pujar 2 llocs!!! I aquesta jornada Batea!! Una altra final enfront d'un rival directe per als nois d’Albert de la Vega!! Esperem seguir elevant posicions com U2 a "Elevation":

Etiquetas: , , ,

martes, diciembre 05, 2006

INCAPAÇOS!!!
El Catalònia no aconsegueix puntuar en front d’un equip compacte i es queda una setmana més en zona de descens. Malgrat la derrota es va poder gaudir d’un gran partit de futbol, amb 2 equips decidits a jugar a l’atac, però descuidant en certs moments la defensa.
Els jesusencs van sortir concentrats i dominant els primers compassos del partit. Però a l’Olímpic Can Fatjó li va costar poc despertar-se i ja als 7 minuts va donar el primer avís a l’estavellar la pilota al travesser local!! El Catalònia es va veure dominat pels de Rubí i a la mitja hora de l’encontre, els visitants mitjançant un gran cop de cap en una jugada a pilota parada s’avançava en el marcador. Els verd-i-blancs no s’afonaren i buscaren l’empat. Aquest arribà gràcies a la transformació d’un penal per part d’Aleix, després de que un defensa groguenc toqués la pilota amb les mans. Mitja part 1-1 i les espases en alt!!
Després del descans els locals anaren a per la victòria!! D’ocasions no en faltaren, però foren els visitants qui es tornaren a posar per davant en el marcador, després d’una jugada desgraciada i de mala sort de la defensa jesusenca. Era el minut 60. Abans, però l’Olímpic també hagués pogut marcar. Els ebrencs no es desmoralitzaren i instauraren un cercle d’acció amb l’objectiu clar de tornar a perforar la porteria visitant. Aleix va enviar una pilota al travesser i ja en temps exhaurit la jugada polèmica del partit quan l’àrbitre no va donar un gol “fantasma” (realment va entrar!??!) després de que la pilota toqués al travesser i després botà sobre la ratlla (dins o fora?!?!) de la porteria visitant!!.
Al final 1-2 i la cosa encara no pinta del tot malament perquè els altres equips tampoc no acaben de treure bons resultats!
Resultats jornada 12 i propera jornada (13).
Classificació jornada 12.

Foto de l'equip de l'Olímpic Can Fatjó extreta de http://www.regionalpreferent.com (el lloc on batega la preferent!!)

I aquesta jornada és clau!! Visitem el camp del darrer classificat: el Guissona (com l'àrea!!) !! Un rival recent pujat i directíssim!! El Guissona encara no ha pogut guanyar cap partit com a local i els seus aficionats només han pogut gaudir d'un empat enfront el Pubilla. De totes maneres és un equip incòmode que encara no s'ha adaptat massa bé a la categoria, però que en breu començarà a puntuar. Segur!! En cas de victòria jesusenca seria una bombona d’oxigen, un globus per escalar posicions i per “enterrar” al Guissona, si es pot enterrar algú a la jornada 13!! En cas de perdre donaríem vidilla a un equip que ha començat francament malament i ens afonariem una miqueta més en la taula. UF!! No vull ni pensar-ho!! Però haurem de "Lluitar" com Christina Aguilera a "Fighter":

Etiquetas: , , ,