jueves, febrero 22, 2007

XIRIGOTA CARNAVALESCA!!

En un partit on cap dels 2 equips es jugaven res, va ser com un simple entreno amb l'àrbitre disfreçat de jugador suplent (portava la camiseta del mateix color que el conjunt asconenc)!!
Lo partit ja va començar, o millor dit: no va començar, respirant-se en l'àmbient un cert grau de baixesa moral o passotisme!! Dissabte tarde, Carnaval, l'àrbitre que va arribar 1h 30 minuts tard, per que sembla que no el van avisar del canvi horari, jugadors semi-desmotivats degut a tanta estona d'espera i a tot aquest conjunt d'ingredients extra-esportius...Lo postre no podia sortir bo!! i no va sortir!!
Al final partit per a oblidar, on tot i així se van vore 4 gols, però que sovint i havia més espectacle a les grades que al terreny de joc. Als 5 minuts lo Catalònia ja guanyava 2-0 (gols de Pau Miró i de Marc) i s'esperava una tarde plàcida. I més quan als 20 minuts de la 1ra part l'àrbitre va expulsar Pete per doble amonestació (la primera un poc rigurosa). L'Ascó també estava bastant emparrat i fins al final de la 1ra part no va xutar en perill a l'àrea jesusenca!! A la 2na part l'Ascó va apretar una mica l'accelerador i primer va escurçar distàncies i després hauriapogut empatar el partit. Pau en algunes i en altres lo pal van evitar l'equilibri en el marcador. A les acaballes del partit Alfonso Boix sentenciava el matx i feia que 3 punts estèrils se quedessen a la Santa Creu.
Aquesta setmana jornada de reflexió o de descans. L'altra ja comença la fase de la Mort. En aquest tortuós i viatge pel túnel del terror ens acompanyaran el Corber, el Ginestar, el Benifallet, la Rapitenca B, el Sant Jaume, el Godalll i el Masdevenverge. En total 8 equips dels quals baixaran 4 de segurs i fins a un màxim de 6!! Qui vol anar a Port Aventura amb tanta emoció com hi haurà per estos camps?!!??!?!?? (si clickeu damunt de la classificació la podreu vore millor!! extreta de http://www.diarimes.com/ebre/inici.php)