http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 10 junio 2007

viernes, junio 15, 2007

L'ANY QUE VE MÉS... I ESPEREM QUE MILLOR!!

Partit de tràmit per als jesusencs, que surten derrotats abultadament de la Ràpita que amb aquesta victòria aconsegueix eludir el descens i manten, per tant, la categoria.

Hi havia poc alicient per als verd-i-blanc, abocats a la tercera des de feia 2 jornades, tot i així van donar la cara durant tot lo partit, davant una Rapitenca "B" que se jugava mantindre la categoria. Durant la 1ra part el domini fou clarament blau i deixaren poques opcions per als jesusencs. El resultat de 2-0 se podria considerar just.
A l’ininci de la represa el gran gol de falta d’Alfonso Boix donava emoció al partit i els rapitencs mostraren cert nerviosisme i replegaren línies temerosos de que l’empat podia arribar en qualsevol moment. Els jesusencs van detectar aquesta falta de convicció i es tiraren endavant buscant l’empat. Ja en els instants finals, la Rapitenca amb espais sentencià fins arribar al resultat final excessiu de 4-1.

Anunciar també que Albert de la Vega, fins ara tècnic de l'equip, no seguirà com entrenador del filial ja que passa a ser ajudant de l'entrenador del 1r equip!! dessitjar-li que pugui ser de molta ajuda per al nou entrenador del primer equip: Guillermo Camarero.

I bueno...la temporada futbolística arribat a la fi...per això..."Me voy" de Julieta Venegas!! Però tranquils que encara queden vàries entrades pendents d'aquesta temporada que anirem afegint durant aquests dies abans de les vacances d'estiu

Etiquetas: , , ,