http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 09 abril 2006

miércoles, abril 12, 2006

PENITÈNCIA!!

C.F.Jesús Catalònia: 2 Mollerussa: 3
En el possiblement pitjor partit dels locals, el mollerussa s'emporta els 3 punts. Pel Catalònia van marcar Talarn i Nacho. El Mollerussa va despertar i va vèncer per 2-3 als verd-i-blancs amb dos gols de Siddhart.
(Tornar agraïr la foto de Jordi Vallés)

I ara comença una altra Lliga!! Queden encara 18 punts (6 partits i 4 com a visitants!!). Dels últims 21 n'hem tret només 5!! I els de sota apreten fort!! El 5è per sota el Roda de Berà (primer equip que baixaria) només se troba a 7 punts, però amb un partit menys i el goal-average desfavorable per als jesusencs. A més, està portant una ratxa ascendent espectacular (la darrera jornada, per exemple, va guanyar 0-4 al camp del 3r: el Marianao). I no només això, sinó que és lo 2n equip menys golejat. El 6è per sota, el Santa Eulàlia, més que possible descens compensat, es troba a 6 punts, en un partit menys i es van endur els 3 punts de la Santa Creu. Sincerament, jo començo a patir!! I amb motius!! Encara que, també és cert que amb 5 punts més seriem 4rts!! Però jo sempre sóc realista!! Cada un que face els seus càlculs!! però jo crec que mos falten 6 puntets per estar un mica tranquils.
Resultats jornada 28 i propera jornada (29).
Classificació jornada 28.
Després del descans Passional visitarem Sitges (camp de gespa artificial. Vore foto). El partit de la 1ra volta vam guanyar per un enganyós 3-0. Actualment, compten amb 3 punts més en el seu casiller particular.
Crònica del partit de la 1ra volta contra el Sitges.
Pàgina web oficial de la U.E.Sitges: http://www.uesitges.com/
A destacar també d'aquest partit, el duel de "trabucaires": els 2 pitxixis de la categoria: Aleix del Catlaònia i Romero del Sitges. Ambdós 2 porten 16 gols.

C.F. Jesús Catalònia "B": 5 Batea: 2
Comòda victòria del filial del Jesús Catalònia davant un rival directe.
Un hat trick de Fatsini, junt amb Jesús i Tomàs van sentenciar a l'equip de la Terra Alta. El Catalònia "B" continua amb aquesta impressionant ratxa de resultats, que el sitúa en 4rta posició!! Llàstima no haver començat així la temporada.
Podriem dir que els 2 equips jesusencs porten camins o tendències contraposades!! i l'important és com s'acaba, no com se comença...
Resultats jornada 28 i Classificació des de la pàg web oficial de l'Olímpic de Mora.

Resultats jornada 28 i Classificació de la Federació Catalana

Etiquetas: