http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 04 febrero 2007

miércoles, febrero 07, 2007

PROGRESSA ADEQUADAMENT
El Catalònia perd davant l'Horta en un partit obert i en què els jesusencs causaren una molt bona impressió.
Com ja va passar a la Santa Creu, el Jesús Catalònia va mimar més la pilota i tingueren més ocasions que l'Horta, però altre cop el 2n classificat va ser molt més efectiu!! El partit va ser molt vistós, intens, obert i amb incertessa en el marcador fins al final!! Només la qualitat i encert individual dels locals va fer decantar la balança!!

Finalment no han hagut los 2 miracles que comentàvem la setmana passada i el nostre filial disputarà el play-off en el grup, anomenat col·loquialment, de la mort!! Cada partit serà una final!! Cada partit serà a vida o mort!! En aquests encontres els nervis estaran a flor de pell i esperem que no hi hagi cap notícia extra-esportivA!! Si seguim jugant així de ben segur que aconseguirem el nostre objectiu: LA SALVACIÓ!!!

Gols: 1-0, Kazu minut 6; 2-0, Gilabert minut 76; 2-1, Carlos Asín minut 81; 3-1, Jordi Prats minut 87 i Alfonso minut 93

Classificacions i resultats al diari Digital "Més EbrE":
http://www.diarimes.com/arxius/018ebre.pdf


Aquesta jornada juguem contra...Ah!! NO!! que descansem!!!

Etiquetas: , , ,

martes, febrero 06, 2007

EXPLOSIÓ...però d'ALEGRIA!!

Victòria importantíssima (i no només esportiva!!) que ens fa escapar per primer cop de la zona de descens!!

Un any més (serà tradició?? esperem que no!!) els mossos van tornar a escoltar l'autobús dels jesusencs cap al Julià de Capmany!! Malgrat aquesta protecció, destacar positivament que no va fer falta ja que no va haver cap incident fora del normal d'un partit de futbol!! Fins i tot la seua presidenta va mediar en tot moment per a que l'espectacle només fos futbolístic!!

Al principi del partit los 2 equips se tenien molt de respecte, fet que repercutí en lo joc embolicat!! David subirats avançà als jesusencs, però abans del descans els locals empataren el partit!! A la repressa els verd-i-blancs van anar a pel partit, i en una jugada de Castillo, molt insiciu i participatiu durant tot el partit, va acabar en penal que transformava Aleix!! El Polvoritense va reaccionar i no només va empatar lo partit, sinó que va cap-girar-lo!! Els jesusencs no se rendiren mai, ni donaren per perdut l'enfrontament i fruit d'aquesta insistència arribà l'empat d'Aleix, gràcies a una altra jugada elèctrica de Castillo!! En els minuts finals, amb un desordre més que evident, es produí una falta a la frontal de l'àrea dels de Montjuïch, que Fatsini s'encarregà de transformar magistralment!! Contra tot los que molts pensaven, el Catalònia s'emportava los 3 punts i sense cap més notícia que l'esportiva!!
(Les fotos corresponen al partit de la 1ra volta i varen ser cedides molt amablement per Clubi)
Gols: 0-1, david Subirats minut 10; 1-1, Gutierrez minut 41; 1-2, Aleix de penal, minut 51; 2-2, Gimeno minut 65; 3-2, Gimeno minut 70; 3-3, Aleix minut 80 i 3-4, Fatsini minut 86

Resultats jornada 19 i propera jornada (20).
Classificació jornada 19.

Per primer cop des dels inicis del campionat el Catalònia surt dels llocs de descens!! Encara no hem fet res!! És cert!! Però l'equip mostra una evident millora partit rera partit!! sobretot en quant a maduresa!! I una de les proves més clares és la victòria en un camp tan hostil!! Un altre punt favorable és l'obtenció, en cas d'empat, del goal-average favorable!!

Després de cumplir-se els prinicipis bàsics de l'esport del Baró de Coubertain i de vèncer a la muntanya Olímpica, la cançó de la setmana no podia ser altra!!"OLYMPIA" de E-Type.


Aquesta jornada derby tarragoní!! Tot i que mos separen més de 100 km!! Los 2 equips tenen unes aspiracions molt divergents!! Els de Barà volen mantenir la 2na plaça que dóna opció a disputar el play-off d'ascens!! i qui sap si no aspirar al 1r lloc!! I el Jesús Catalònia lluita per continuar la bona ratxa (costa molt recordar 2 victòries consecutives!!), no tornar a caure en les fatídiques plaçes de descens i allunyar-se poc a poc d'aquestes posicions! Malgrat això no ho tindrem gens, però que gens fàcil!! Com a visitant ha sembrat 4 victòries, 3 empats i 3 derrotes. I compta amb un davantera molt perillosa (Pujante i Okoro) junt amb un dels millors porters de la categoria Oscar Ambrós!

Partit de la 1ra volta al camp del Roda de Barà:
http://semprecatalonia.blogspot.com/2006/10/aix-no-roda-desprs-duna-1ra-part-molt.htmldesprs-duna-1ra-part-molt.html

Crònica del partit de la temporada anterior (2005-2006) entre el Jesús Catalònia i el Roda de Barà: http://semprecatalonia.blogspot.com/2006/03/pal-la-roda.html

Etiquetas: , , ,