http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 05 octubre 2008

jueves, octubre 09, 2008

CF JESÚS CATALÒNIA: 3 UE DELTEBRE: 1
Festa d’un Catalònia Vibran!!!
El Jesús Catalònia torna a sumar tres punts més a la Santa Creu després d’haver completat un excel·lent partit davant la seua afició.

Els locals van sortir decidits a guanyar los 3 punts i durant los primers 5 minuts un Aleix pletòric (potser amb més ganes després del poc encert en la jornada anterior) avisava a Marc, porter visitant, que seria una tarde molt difícil per la gent de Deltebre. L'equip jesusenc no donava opció a un Deltebre afonat, tocat i en hores baixes desprès de tornar derrotat del camp del Vilaseca per un contundent 4-0.

Els primers compasos del partit van ser domintats pels jesusenc que van aportar un bon futbol a la tarde de les Festes Patronals de Sant Francesc.
Després de varios intents infortuits, al minut 38 una excel·lent contra jesusenca per la banda acabaria amb el gol del pitxixi Aleix (el 3r de la temporada), fent explotar d'alegria la Santa Creu. I només 4 minuts més tard, Toni Ondozábal marcava el seu primer gol en lliga com a verd-i-blanc establint el 2-0 en que se va arribar al descans.

Els jesusencs estaven crescuts i el Deltebre desdibuixat, cosa que feia pensar en un possible golejada.

A la represa els nois de Camarero es van trobar que als 5 minuts de joc el jove jugador jesusenc, Isaac Casanova, va ser expulsat i es quedaven en deu jugadors a falta de 40 minuts per jugar, molt de temps encara. Evidentment, aquest contratemps va obligar a Camarero modificar l’esquema tàctic substituint un davanter per un migcampiste per reforçar el centre del camp.

Els deltebrencs amb superioritat numèrica presionaven a la porta de Marcos, que va debutar a la Santa Creu fent intervencions de mèrit. Però tot i així, al min 73 no va poder fer res a un gran xut ajustat de Borrell que després de tocar el pal es va introduir a l’interior de la porteria jesusenca. L’afició es va emmudir pensant en la possible igualada dels visitants després d’haver completat una gran 1ra part.

Però el Catalònia es va mantindre sereno i no va perdre els nervis davant la insistència visitant. I en canvi, a falta de 5 minuts per a la finalització del partit, una jugada afortunada per als jesusencs va significar el 3-1 definitiu. Ja que a la sortida d’un córner, un defensa visitant va introduir involuntàriament la pilota dins la seua porteria.

La proxima jornada el Jesús Catalònia torna a jugar a casa, davant el Remolins Bítem amb un doble morbo o motivació. En primer lloc és el derby territorial de Tortosa i en segon, los entrenadors són pare i fill (sembla obvi, però lo fill entrena al Remolins). El pare es troba a la mitja taula i el fill a la part baixa, necessitant urgentment els tres punts. Sorpren vore al Remolins tan abaix (només 1 punt), ja que la passada temporada fins l’última jornada van tindre opcions de disputar la promoció d’ascens.

La temporada passada va guanyar el fill, què passarà este any?? Ho sabrem diumenge a partir de les 16:00h a la Santa Creu amb cleca 7 cervellenca i grallera inclosa!!

Etiquetas: , , ,

CF ULLDECONA “B”: 2 CJ JESÚS CATALÒNIA “B”: 2

El Filial jesusenc no materialitza la seua superioritat en el marcador.

Els 2 equips venien de guanyar els seus respectius partits (els jesusencs venien de golejar al Venus per 11-1 i els del Montsià de guanyar per un clar 1-3 al camp del Tivenys).

Es presagiava un partit igualat, però res més lluny de la realitat!!

Durant els primers 20 minuts de joc vam gaudir d’un Catalònia molt motivat, crescut, mimant la pilota, fent grans jugades en triangulació, ràpid, rassejant...i fruit d’aquest domini aclaparador va arribar el gran gol de cap d’Ernest Blasco. Malgrat la victòria momentànea els jesusencs no s’aconformaven i seguien amb la possessió de la pilota i creant ocasions. No obstant, van ser els locals qui empataren el matx en una contra. Els ulldeconencs, enacara que jugaven davant la seua afició, renuciaren totalment a jugar a futbol amb pèrdues contínues de temps.

Mitja part i 1-1.

A la represa un gol en fred dels ulldeconencs va deixar petrificats als jesusencs que no podien creure que anessen perdent un partit que havien tingut totalment controlat. Tot i així, no es desconcentraren ni desanimaren i van continuar jugant i tocant la pilota. Fruit del domini abrumador va arribar el merescut gol de l’empat, obra de Pons després d’un xut espectacular!! Els jesusencs no s’aconformaren i continuaren buscant els 3 punts, però que al final no va arribar!!

Un empat fora de casa sempre és bo, però tal i com se va desenvolupar lo partit sap a poc.

Actualment 2na posició amb 7 punts, a 2 del líder. Recordem que les 3 primeres posicions donen dret a disputar el play-off d’ascens a 2na Territorial.

Pròxima jornada: Descans.

Etiquetas: , , ,