http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 20 enero 2008

jueves, enero 24, 2008

PROPERA JORNADA (18): CF JESÚS CATALÒNIA - UE MONTBLANC

Aquesta jornada, corresponent a la 18na, o a la primera de la 2na volta, tornem a jugar a la Santa Creu. El rival serà la UE Montblanc. L'equip de la Conca de Barberà es troba situat una posició per sota nostre amb un punt menys. De totes maneres la trajectòria dels 2 equips està sent antagònica en les últimes jornades. Mentres que els jesusencs fa 6 jornades que no perden, el Montblanc fa 6 que no guanya, aconseguint només 1 punt (empat davant l'Ulldecona) de 18 possibles. En línies generals, com a visitant, ha aconseguit sumar 9 punts de 27 (3 encontres guanyats per 6 perduts). Ha fet 11 gols i n'ha encaixat 18. Per la seva banda, el Catalònia com a local està obtenint uns registres més aviat discrets, no aconseguint sumar ni la meitat dels punts en joc: 13 de 27 (4 guanyats, 1 empatat i 4 perduts).
A priori sembla una bona jornada per continuar escalant posicions, però ja se sap, encara que és caure en el tòpic, que no hi ha rival. fàcil!!
O sigue que, diumenge a les 16:00 h tothom a la Santa Creu de Jesús per fer força i ajudar al nostre equip!!!

Per cert, podeu visitar la seua pàgina web: http://www.uemontblanc.net/

Etiquetas:

miércoles, enero 23, 2008

PUNT DE CASTA

Els jesusencs empaten un partit que a falta de 10 minuts perdien per un excessiu 0-2.La visita del 3r classificat era una altra prova de foc (després del desplaçament al terreny de l'actual líder) per vore si la progressió continuava. La 1ra part va haver un excés de migcampisme amb un lleuger domini territorial del Camp Clar però sense crear ocasions de perill cap dels 2 conjunts. El Camp clar es mostrava tant segur i contundent en defensa com inofensiu en atac. I els locals semblava que ja els anava bé aquest ritme, sense arriscar però sense patir.

Mitja part i en la sensació d'haver vist un pobre espectacle. A la represa arribà una de les jugades clau del partit. Un altre penal molt discutit pels locals (2na jornada consecutiva!!), per possibles mans de Pau a la frontal de l'àrea, va servir per a que els del tarragonés s'avançessen en el marcador! Com a anècdota apuntar que fins i tot los jugadors visitants no protestaren el possible penal i es van quedar tant sorpressos com la resta del camp al vore que l'àrbitre assenyalava els 11 metres: Punt fatídic (vore vídeo)!! Aquest gol animà lo partit que fins aleshores estava avorrit!! Pocs minuts després l'àrbitre encara va exaltar més els ànims jesusencs quan va anular un gol local per possible fora de joc!!
Els jesusencs avançaren línies i només la bona actuació del porter visitant evità l'empat. I a falta de 20 minuts per al final, una contra molt ben trenada i ràpida pel Camp Clar, agafà a mitja sortida al porter local, Paulino, i l'ariet dret visitant amb una vaselina imparable semblava sentenciar el matx.

Malgrat les adversitats els verd-i-blancs no donaren per perdut lo partit i forçaren un atac-i-gol contínuo!! D'aquesta manera Castillo aprofitava una pilota perduda a l'interior de l'àrea petita per retallar distàncies quan només faltaven 10 minuts per a complir-se lo temps reglamentari. I una falta pràcticament damunt la línea de l'àrea era acariciada de forma magistral per Gumiel i empatava el patit a falta de 5 minuts per al final (veure vídeo)!! En els últims instants fins i tot el Catalònia hagués pogut emportar-se los 3 punts, però vist lo vist crec que se pot considerar un resultat, al menys just i inesperable!!


Fa unes setmanes lo mateix equip s'hagués enfonsat en les dues darreres jornades!! Penals molt dubtosos en contra, i davant del 2n i 3r classificat, expulsions, resultats excessius...Però ara no!! Li veig caràcter, entrega, casta...tot i perdre 0-2 quan feia falta poc per al final veiem que podiem retallar distàncies i empatar!! I com ho aconseguirem, tothom confiava en la victòria!! I és lo mateix conjunt!! Però la mentalitat ha canviat!! Ja no som un equip enfeblit capaç de perdre per golejada fins i tot a la Santa Creu!! Ara aquest equip ja porta la firma de Guillermo Camarero!! Els seus conjunts sempre s'han carateritzat, com a mínim, per esforç, treball i entrega!! I en el primer quart de Campionat no ho haviem vist!! Ara si!!


Esperem que poc a poc continuessem escalant posicions, i potser és exagerat, però qui sap si podem lluitar per alguna "coseta" més...


Recuperem una vella secció dins la crònica setmanal: "El tema Musical relacionat en la jornada"!! Aquesta vegada ho he tingut fàcil!! "Equador" de SAsh : per un doble motiu!! Ens trobem en aquest punt, tant del Campionat com de la taula classificatòria!!


Gol del Camp Clar de Penal (0-1).


Gol de Gumiel de Falta directa:

Etiquetas: , , ,