jueves, febrero 05, 2009

S’ESCAPA EL TREN!!

Hospitalet de l’Infant: 2 CF Jesús Catalònia: 1
Seguim en ratxa negativa!
Hospitalet I.: Figueras, Elvis, Hernáez, Rasero, Lucas (Dídac), Prades, Francès (Pérez), Rubén (Víctor), Brigi, Roger (Ezequel), Fernando. J.Catalònia: Marcos, Carlos, Gisbert, Solla, Calafat, Gumiel, Rumanse (Isaac), Juan, Toni (Aleix), Castillo, Xavi. Arbitro: Leandre Martínez. TA: Figueres, Lucas/Juan, Anton. Gols: 1-0, Roger (60’). 2-0, Rubén (65’). 2-1, Aleix (72’).

Partit molt obert en nombroses ocasions per als 2 equips i encara que, el Catalònia va no va saber desplegar un bon joc, les ocasions més clares van ser per a Ruben Castillo, que va disposar de fins a 3 ocasions bastant clares que no va saber definir en els metres finals. Però l’Hospitalet tamopc es quedava enrera i Marcos havia de treballar de valent per dixar la porteria a 0 a la mitja part.

Als 10 minuts de la represa, un error defensiu dels jesusencs el van saber aprofitar els locals per inaugurar el marcador. Aquest fet va fer que Guillermo Camarero manés escalfar-se a Aleix i Isaac (que per molèsties fisíques estaven a la banqueta), però abans d’efectuar els canvis pertinents i només 5 minuts després del 1r gol els Hospitalencs ampliaven distàncies fent el 2n gol. Amb l’entrada dels puntals Aleix i Isaac (Sergio Busquets del CATA!! Fa una faena al mig del camp brutal!!) el Catalònia va recuperar la seua millor cara. I en una falta al borde de l’àrea Pitxixi Aleix retallava distàncies (19è gol particular). Els jesusencs van tancar als locals a la seua àrea que veien que la victòria se’ls podia escapar i van ser presos pel nerviosisme. Però els jesusencs no van tindre la sort de cara d’alres dies i no es va poder igualar de nou l’encontre.

Les coses se compliquen...més!! I amb aquesta derrota (aconseguint 2 punts de 9 possibles) baixem fins la 4a plaça empatats amb el 5è el Torredembarra. I sort que Gandesa va perdre i el Torredembarra i Reddis van empatar, així com el Camp Clar el seu partit pendent.

1r Equip. 1ra Territorial Grup 6è. Jornada 18.
1 - Campclar ---- 41 ----- 19 ---- 13 ----- 2 ----- 4 ----- 43 ----- 21
2 - la Cava ----- 38 ----- 19 ---- 12 ----- 2 ---- 5 ---- 35 ---- 26
3 - Gandesa --------- 37 ----- 19 ------ 11 ------ 4 ------- 4 ------ 39 ------ 21
4 - J. Catalònia ------ 35 ----- 19 ------ 10 ------ 5 ------- 4 ------ 47 ------ 22
5 - Torredembarra -- 35 ------ 19 ------ 11 ------ 2 ------- 6 ----- 24 ------ 28
6 - Reddis ----------- 32 ------ 19 ------- 9 ------ 5 ------- 5 ------ 33 ------ 28
7 - Alcanar ---------- 27 ------- 19 ------- 6 ------ 9 ------- 4 ----- 23 ------- 19
8 - Vila-seca --------- 26 ------ 19 -------- 6 ------ 8 ------ 5 ------ 25 ------ 20
9 - Ulldecona -------- 26 ------ 19 ------- 8 ------ 2 ------- 9 ------ 28 ------ 33
10 - Remolins -------- 25 ------ 19 -------- 6 ------ 7 ------ 6 ------ 35 ------- 27
11 - La Canonja ----- 24 ------ 19 ------- 6 ------ 6 ------- 7 ----- 23 ------- 25
12 - la Sénia --------- 24 ------ 19 ------- 6 ------ 6 ------ 7 ------ 24 ------ 27
13 - Aldeana --------- 20 ------ 19 -------- 5 ------ 5 ------- 9 ----- 19 ------ 27
14 - l'Hospitalet ------ 20 ------ 19 -------- 5 ------ 5 ------ 9 ------ 30----- 30
15 - l'Ametlla --------- 16 ------ 19 -------- 4 ------ 4 ----- 11 ------ 18 ------ 46
16 - Oleàstrum ---- 15 ----- 19 ------- 2 ----- 9 ----- 8 ----- 18 ---- 31
17 - Deltebre ----- 14 ------ 19 ------ 3 ----- 5 ----- 11 ---- 26 --- 37
18 - Montblanc --- 14 ------ 19 ------ 4 ----- 2 ----- 13 ---- 12 --- 33

Propera Jornada (3na de la 2a volta): partit Estrella, portada per Guillermo CAMARERO!!

JESÚS CATALÒNIA VS CAMP CLAR, el líder a 6 punts!! Una derrota mos posaria a 9 punts!! I mos dixaria ja del tot descartats per a l’ascens directe.

El Camp Clar va tindre un petit “socabón” al novembre perdent 3 partits consecutiius, però des de llavons fins ara només ha sumat victòries, 6 en concret (a excepació del partit de recuperació d'ahir que no va poder passar de l'empat davant l'Hospitalet, precisament). Destaca sobretot la seua capacitat golejadora en camp contrari (23 gols dels 42), la gran fortalesa física i l’esperit guanyador que els ha fet treure molts de punts en los minuts finals dels encontres. Recordar que el Catalònia encara no ha perdut a la Santa Creu!!

Diumenge a les 16:00h tothom a animar a l’equip!! És un partit CLAU!!

Encara que en los 2 últims partits a la Santa Creu contra el Camp Clar han acabat en empat después d'igualar 2 gols en contra lo Cata (2-2 i 3-3) en los últims minuts, esperem guanyar!! i si potser per més d'un gol per capgirar goal-average de l'anada (2-1).

Podeu vore les cròniques en fotos i VIDEOS d'alguns dels GOLS!!

En el partit anada: els jesusencs van perdre per un ajustat 2-1 amb gol de Calafat i en una tarde desafotunada per a Aleix que va fallar lo que no acostuma a fallar.