jueves, enero 17, 2008

Pròxima jornada (17): CF JesÚs CatalÒniA - At Camp ClaR

Actualment l'equip taragoní ocupa la 3ra posició de la classificació general, encara que en la darrera jornada va perdre de manera clara al seu propi terreny de joc per 1-3 davant l'Alcanar.

Sempre s'ha caracteritzat per ser un equip lluitador i incòmode que no donen cap pilota per perduda.

Recordeu que va passar l'últim encontre entre estos 2 equips!??!?

FeM memòria!! Va ser el 7 de maig de 2006, corresponent a la jornada 31 de la Preferent grup 2!! Ja ha plogut (bueno tampoc tant que hi ha sequera!!). Però aquell dia si que va ploure...

Cròniques dels partits del Jesús Catalònia contra el Camp Clar a Preferent

Video del partit:

Etiquetas: , ,

miércoles, enero 16, 2008

TORRES MÉS ALTES HAN CAIGUT!!

El Jesús Catalònia segueix sense perdre després de 4 partits, a l'empatar agònicament al camp del 2n classificat.

El partit va ser molt igualat i cap dels 2 equips s'aconformava en l'empat inicial!! Tot i així, los 2 gols de l'encontre no van arribar fins als instants fnals i tots 2 a pilota parada.

El Jesús Catalònia va plantejar el partit molt seriosament i ràpidament es va ben posicionar sobre el terreny de joc. A la primera part les ocasions s'anaven intercalant, però cap dels 2 conjunts va poder travessar la porteria rival, tot i que hagueren diferents oportunitats. A la represa l'expulsió del jesusenc Enric va complicar les coses als visitants, malgrat això aguantaren l'esbrencida local amb actuacions de molt de mèrit del porter jesusenc Marc Sales. Quan semblava que el matx s'acabaria sense gols arribà la jugada dubtosa, quan a falta de 10 minuts per al final es xiulà un penal molt protestat a favor del Torreforta. El veterà Bargallò (34 anys!) no perdonà des dels 11 metres i semblava sentenciar la disputa. Però els ebrencs no vengueren la pell de l'ós barata i es llançaren a l'atac. I a falta de 5 minuts per a la conclusió de la contenda, gràcies a un xut de falta magistral de Juanma Fatsini els visitants restablien l'igualada!! I no contents amb l'empat, els jesusencs encara hagueren pogut desequilibrar la balança al seu favor en els instants finals.

A la conclusió 1-1, molt bon resultat i lo que és millor, molt bona imatge i la progressió es confirma en escreixos.

En una pròxima entrada es comentarà la jornada següent, la última de la 1ra volta: CF Jesús CAtalònia vs At Camp Clar.