miércoles, diciembre 13, 2006

SUPERATS!!

En un partit tosco els jesusencs s'avançaren en el marcador, però es van vore superats pel Batea ja abans de la mitja part.
Els verd-i-blancs sortiren forts i Sam estrenava el marcador a meitat de la 1ra part. Però el gol feu reaccionar al Batea, que lluny d'afonar-se, va resorgir de les seves cendres i remontaren el matx fins i tot abans del descans. A la repressa els locals cediren territorialment el camp als jesusencs, els quals intentaren sense massa fortuna aconseguir l'empat. Només una ocasió clara de Tomàs hagués pogut significar el 2-2. El Batea per la seva banda, també va gaudir d'alguna bona ocasió per ampliar la distància. Al final derrota jesusenca que fa que no acabin de sortir dels llocs de la Lligueta de descens i ara el límit es troba, com amínim a 2 partits, 4 punts!!.
I aquesta jornada partit dificilíssim en front de l'equip que està més en forma actualment (en permís del Flix): l'Olímpic Mora d'Ebre. Els de la Ribera d'Ebre porten 5 partits seguits comptan els seus encontres per victòries!! Aquest fet els ha portat fins a la 3ra plaça en la classificació, que amb clara línea ascendent, i vist l'Horta, podria ocupar fins i tot el 2n lloc. Una derrota local podria suposar un cop moral per als nois d'Albert de la Vega!!
Aquest dissabte no valen excuses i tothom al camp a fer força i a ser el nº12!!!

Crònica del partit de la 1ra volta Olímpic Mora d'Ebre- Jesús Catalònia "B"

Crònica partit de la temporada passada entre Jesús Catalònia vs Olímpic Mora d'Ebre

Com els Smash Mouth i Shrek, jo sóc creient!! "I'm a Believer!!" i crec en la Salvació dels nostres jòvens!!!

Perelló, descansa

A la dreta teniu els partits de la propera jornada, la 15na. Si clickeu sobre ho podreu vore millor.

Etiquetas: , , ,

lunes, diciembre 11, 2006

SALVEM LOS MOBLES!!!

En un partit molt tens s'aconsegueix un puntet al camp del cuer en temps afegit de penal i després de remuntar un 2-0. La victòria era vital! Un empat no era dolent del tot! Però una derrota era funesta! Al final l'empat sap a glòria després de "conviure" 85 minuts amb la derrota.
Per enèsima vegada en lo que portem de temporada el Catalònia rebia un gol en els primers 5 minuts del matx. Aquest gol en fred deixà profundament tocat als jesusencs que no sabien molt bé on estaven. Fruit del desconcert visitant arribava lo 2n gol dels lleidatans a la mitja hora del partit. Les coses se posaven francament negres per als interessos verd-i-blancs. I així s'arribà a la mitja part: 2-0.
A la repressa la truita es capgirà i semblava que els jugadors visitants fossin uns altres. Lo resultat de la sortida en trompa dels jesusencs fou l'escurçament de la distància al minut 6 de la 2na part per part del ràpid davanter jesusenc David Solla: 2- 1. A partir de llavors com Indiana Jones: "En busca de l'empat perdut!!" El porter local (un dels quals) tingué que emplear-se a fons!! Un parell de jugades desgraciades feren que es lesionessin els 2 porters locals i que al final tingués que desenvolupar aquestes tasques un jugador de camp. A més, el Guissona al realitzar tots els canvis reglamentaris va quedar-se en un home menys després de la lesió del 2n porter. I quan semblava que el Guissona sumaria la primera victòria com a local, unes claríssimes mans a l'interior de la seva àrea serviren per a que Aleix empatés el partit des del punt fatídic (fatídic per als locals, en aquest cas!!). Els locals van protestar molt el penal, considerant que la pilota no havia estat tocada amb les mans i que la jugada prèvia venia precedida d'un fóra de porta favorable als blau-i-blancs.

L'alta tensió viscuda i una actuació arbitral un tant "desafortunada" va provocar que hagueren diferents incidents i protestes per part dels locals, cosa que propicià l'expulsió d'un parell de jugadors del Guissona i les queixes i alborotament generalitzat per part del públic local. Donant-se la circumstància que l'àrbitre no volgué continuar pitant sense la presència de la força pública. I quan faltaven 4 minuts per al final del matx (després de més de 20 minuts esperant la força pública), el camp fou invadit pel públic guissonenc amb la intenció, més que possible, de "demanar explicacions" al "trencilla" i als liniers. És ben cert que 4 minuts (240 segons!!) no és molt de temps. Més aviat poc!! Però amb 3 jugadors menos i un jugador de camp (no sé ben bé per què s'anomena així!! Que el porter està fora?!?) fent de porter, qualsevol cosa podria ser possible. Ara falta saber si la Federació Catalana de Futbol dóna per finalitzat el partit (que sembla lo més pràctic), es fan jugar l'escàs temps que queda o imposa algun tipus de sanció (econòmica o en forma de sustracció de punts) per als locals. Crec que és molt complicat, i pràcticament impossible, que es doni guanyador al Catalònia, tot i que pareix ser el gran perjudicat d'aquesta situació. Encara que segurament el "culpable" tampoc siguen els jugadors lleidatans.

Al final un puntet molt treballat i que si no permet sortir del pou si seguir sumant i evitar que els de sota s'aproximin més!! Però també és cert que els de dalt també han puntuat!! I aquesta setmana el puntet va arribar a la fi del compte enrera, com Europe a "The final countdown"!!

Resultats jornada 13 i propera jornada (14).
Classificació jornada 13.

I aquesta jornada visitarà la Santa Creu un dels equips revel·lació: el Sants!! L'equip barceloní ha realitzat un inici de campionat molt bo!! més si tenim en compte que la temporada passada, quan jugava a l'altre grup, va estar a punt de baixar pels descensos compensats. El Sants compta a les seves files amb un dels millors davanters de la categoria com és Rafa Padilla (ex-Iberiana) al qual haurà de vigilar molt la defensa verd-i-blanca, però també compte amb el seu germà Alberto. Actualment els barcelonins es troben 6ens amb 20 punts. El fet de perdre per la mínima en els 2 últims partits els ha fet baixar alguna posició, però potser per això encara poden ser més perillosos. Com a visitant només ha perdut al camp del líder (el Benavent), ha empatat 3 partits i m'ha guanyat 2. Un partit tant complicat com necessari puntuar.