http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 16 octubre 2005

sábado, octubre 22, 2005

Una de Cal!!! i una d'arena!!!


Sort desigual per als nostres equips en aquesta jornada.

C.F.J.Catalònia: 1 U.D.Polvoritense: 1
Partit marcat clarament i absolutament pel comportament totalment antiesporitu dels barcelonins. La Federació hauria de fer algo al respecte, perquè no és lo primer cop que es comporten de contràriament als principis de l'esport que va instaurar el baró Pierre de Coubertain i, desgraciadament, no serà l'última. Cada equip té una forma de jugar, unes armes. Si tens un equip molt limitat tècnicament, com passa als del polvoritense, pots ser un equip expeditiu, sense contemplacions, jugar al límit del reglament, però lo que no se pot fer és continuament provocar als jugadors rivals i molt menos al públic. Gran part de culpa la té l'àrbitre (Sr.Hoyas Gómez) que no va saber frenar el seu joc antiesportiu, però què hem de dir d'un equip que protagonitza any rera any altercats públics?? Sense anar més lluny, la temporada passada vàrios jugadors d'aquest equip de futbol (¿?) van pujar a les grades del C.D.Tortosa per agredir als aficionats. L'incident es va resoldre per la via ordinària als tribunals. Diumnege, es van tornar a encarar amb el públic local. Sincerament, si aquest equip es comporta d'aquestes maneres a 200 km. del seu camp, no puc arribar a pensar que faran quan són els locals!! M'han informat que llencen fins a botellins de vidre als jugadors visitants!! I la Federació.....no sabe, no contesta!!!

En quant al partit de futbol en si, els nostres jugadors van meréixer un millor premi. Els visitant es van avançar als 10 min de partit arran d'una pilota que es quedà morta a l'interior de l'àrea menuda després d'un rebuig d'Aitor. En la primera part els verd-i-blancs no van tenir massa ocasions clares per empatar. El partit es desenvolupava principalment en la zona de mitjos, sense massa idees clares per part dels 2 equips. Als 5 min de la repressa, X.Talarn aprofitava una altra pilota morta deixada per porter visitant després d'un "Bonillasso" marca de la casa. A partir d'aquí domini total dels locals. Es van crear nombroses ocasions per guanyar, però la pilota no volia entrar. A falta de 15 min per al final del partit el dorsal nº4 visitant (un dels més actius, practicant l'antifutbol) va veure la targeta roja directa, totalment justa, després d'agredir a Gumi. Les oportunitats hi eren, però la pilota no va entrar. En temps de descompte el nostre capi, Subi, també va ser expulsat degut a les provocacions del porter visitant (jugador també molt "aclamat" pel públic jesusenc). En temps de descompte els visitants van estavellar la pilota al travesser. Ja hauria estat un premi més que excessiu (ja ho va ser l'empat) per als blanc-i-blaus.

  • Resultats de la jornada 6.


  • Classificació jornada 6.


  • Aquesta jornada ens desplaçem fins a Alcarràs. L'equip del Segrià ens rebrà després d'haver sofert una golejada en el derby lleidatà (Mollerussa:4 Alcarràs:1). Però hem de tenir en compte que aquest equip no ha perdut cap dels 3 encontres disputats com a local.

  • Pàgina web Ajuntament Alcarràs.

  • Mapa del poble d'Alcarràs.


  • C.F.J.Catalònia "B": 1 C.F.Ampolla: 0
    Partit épic, on els "B" van endur-se los 3 punts enfront d'un aspirant a l'ascens amb només 9 jugadors.
    El filial ens va donar l'alegria de la jornada. Ens enfrentàvem al 2n classificat, amb clares espectatives d'ascens, el C.E.Ampolla.
    El partit es suposava difícil i dur. I va ser així! Va haver-hi molt de migcampisme. Joc molt intens. Nombroses faltes. Sense un clar dominador de la pilota ni de les ocasions. D'aquesta manera arribàrem a la mitja part. A la repressa la tònica es repetí. Fins que hi van haver 2 expulsions locals. L'Ampolla es va bolcar a l'atac i els nostres jòvens a defensar-se. Tot i jugar amb 2 més l'equip costé tampoc crear excessiu perill a l'àrea de Pau, però es respirava en l'ambient que en qualsevol moment els roig-i-negres podien decidir el matx. Però, en el min. 41, una falta llençada magistralment per Pons i rematada encara millor per Cristian va suposar que la pilota toqués la red interior de la porteria ampollera i que los 3 punts se quedessen a casa. A destacar el retrobament amb el gol de l'insiciu davanter Cristian. Els seus gols són molt necessaris per al nostre equip.

  • Resultats i classificació de la jornada 6.


  • Aquest diumnenge el C.F.Jesús Catalònia es desplaçarà fins la capital de la Ribera d'Ebre per disputar el seu encontre contra el C.E.Olímpic Mora d'Ebre, que no ha tingut un inici massa esperançador però com a locals sempre és un equip difícil de batre.

  • Pàgina oficial de l'ajuntament de Mora d'Ebre.

  • martes, octubre 18, 2005

    Jornada Funesta

    Aquesta jornada no la recordarem com una de les més positives.
    Los 2 equips del nostre poble van perdre.
    C.A. Roda de Barà: 3 C.F.J.Catalònia: 0

    Resultat totalment enganyós: Tot i la contundència del resultat el Catalònia no va merèixer perdre.

    Durant la primera part del partit el Catalònia va controlar als tarragonins sense renunciar tampoc a la victòria. Però en el min.45 i fruit d'una jugada il·legal els de Barà van marcar el primer gol, que mai hauria d'haver pujat al marcador. En la repressa els nois de Paco Gilabert es van tirar a l'atac per tal de buscar en primera instància l'empat. Que haurien aconseguit si no fos per la mala sort dels pals. Fins a 3 pals (2 en una sola jugada) van estabellar els verd-i-blancs a la fusta. Subi, Talarn i Manel Carles van ser els afortunats de tal desgràcia! I és cert que qui perdona ho acaba pagant! Per què la segona part va ser un monòleg dels jesusencs, però en un contratac a falta de 15 min per la finalització del matx els rogencs van marcar el 2n gol que ja semblava sentenciar el matx. Tot i així els nostres jugadors no es van enfonsar i van continuar buscant el gol. En temps afegit i amb els visitants totalment abocats a l'atac els locals van establir el ja definitiu 3-0.
    Com ja hem comentat, tot i la derrota els jesusencs van tornar a deixar molt bona impressió. De fet ho han fet en tots els encontres disputats fins ara.

  • Pàg. Web Oficial del C.A. Roda de Barà.

  • Resultats de la jornada 5.

  • Classificació jornada 5.


  • Per altra banda el Catalònia B es va desplaçar fins a Ascó per disputar el seu partit corresponent a la 5a jornada. En principi era un camp propici per a puntuar, ja que l'equip de la Ribera d'Ebre no havia guanyat cap encontre i comptva tan sols amb 1 punt en la classificació. Però els nostres jòvens van tornar amb les mans buides després de tan llarg desplaçament. El resultat final fou de CLUB ESPORTIU ASCO E.F:4 C.F.J. Catalònia "B": 3.
    A destacar los 3 gols del gran capi, Alfonso. Desgraciadament no és el primer cop que l'emblemàtic jugador fa un hat-trick i no serveix per res. Que hi farem! Algun dia algú haurà de reconèixer la gran tasca realitzada per aquest gran jugador, igual de tímid que valuós, que ha donat molt a l'únic club de la seua vida (tot i tenir moltes "nòvies"). Desde aquestes línies posem un granet d'arena.

    La propera jornada ens depara el següent encontre:

    C.F.Jesús Catalònia vs. U.D. Polvoritense (23 octubre, Camp de la Santa Creu, 16:00h.)

    El Cata té a priori una bona oportunitat per continuar estant en les posicions capdavanteres ja que rep al penúltim classsificat, la U.D.Polvoritense. L'equip barceloní suma tan sols 2 punts, és a dir, no ha guanyat cap partit, i en la darrera jornada va empatar a casa. U.D. Polvoritense 2: F.C. Mollerussa: 2 . Tot i així, fóra bo que els nostres jugadors no es relaxessin.

  • Pàg web No oficial de la U.D. Polvoritense. Encara que, no està massa "currada".

  • Resta de Partits.

  • Per la seva banda, els filial rep el dissabte per la tarde al C.F. Ampolla. Un dels equips capdavanters de la categoria amb clares espectatives d'ascens (2n classificat a 3 punts del líder: l'Horta de St.Joan). Segur que el nostre suport farà que els nois de De la Vega treguin un resultat positiu de l'encontre.