http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 23 abril 2006

viernes, abril 28, 2006

Duel de Santes!!! (Eulàlia vs Creu!)

U.E. Santa Eulàlia: 1 C.F. Jesús Catalònia: 3
Los jesusencs agafen aire, recuperen lo seu joc, la serietat i al final l'encert i s'emporten los 3 punts (i lo goal-average!) justament davant un Santa Eulàlia q entra en llocs de descens.
A la mitja part 0-0. Però los verd-i-blancs mereixien algun golet. Les ocasions clares de Talarn i Aleix així ho demostraven! La 2na meitat no podia començar millor. Al min.1, gran jugada per la banda esquerra atacant dels jesusencs i Talarn empeny a porta buida després de desfer-se del seu marcador. Però l'alegria dura poc a casa els pobres!! En aquest cas només durà 5 minuts, ja que al min 6 empatà el Sta Eulàlia en una de les poquíssimes oportunitats que han tingut els locals en tot lo partit. Min 20 gran jugada d'Aleix i gol dl Pitxixi. Finalment, als 30 min. la sentència. Gumiel, gran partit en favor de l'equip, reivindicant la seua titularitat, i dissipa tots els nervis jesusencs!! Nota a tenir en compte: s'ha capgirat lo goal-average en cas de possible empat a punts al final del campionat!!

Per altra banda, aquesta jornada m'he estrenat com a "reporter gràfic" de la pàg.web Regional Preferent (www.regionalpreferent.com) Si voleu vore la foto: http://www.regionalpreferent.com/noticies.html
Aquesta victòria és com aigua de maig!!! com l'oxigen que respirem o com la mirada de complicitat de la persona estimada.
La cançó del video és "Heart of the sun" the Black Spider, un megacrack que està començant a rebentar i provocar moments d'èxtasi en totes les pistes de ball del país!! i part d'Espanya!!
La setmana passada hem vist que lo video dels campions va donar resultat i va ajudar a donar los 3 punts als jesusencs. Esperem que aquest també els hi done forçes!!

Resultats jornada 30 i propera jornada (31).
Classificació jornada 30.

I aquesta setmana derbi tarragoní contra un dels equips que lluita per eludir el temut descens i que va pujar junt amb natros de categoria: el Camp Clar. Segur que no ens ho posaran gens fàcil. Al seu camp ja vàrem perdre per 3-2 i una derrota d'aquests junt amb victòries dels seus rivals directes farien que els del tarragonés perdessen la categoria.
Crònica del partit de la 1ra volta contra el Camp Clar.

J.E.Ascó: 0 C.F.Jesús Catalònia"B": 3
Les jòvens promeses tornen a exhibir-se com a visitants i continuen la seua escalada particular!! pugen millor que Pantani (al cel descansi!!).
Gran primera part del Catalònia amb un Fatsini molt inspirat marcant 2 gols. Un dels quals de gran mèrit, rebén la pilota al mig del camp sortejant 4 contraris i batent al primer pal al porter riberenc. A la segona meitat els nois d'Albert de la Vega van sortir més relaxats i no van desplegar un joc tan vistós, fins i tot Pau va tenir que aturar un penal xiulat a les acaballes del partit. A l'ultim minut Jesús va fer el 3r gol que remataba un Ascó ja molt mermat de forçes.
(Agraïr la crònica de DENKO al foro de futbol Catalunya)
Aquesta jornada ens visitarà el Camarles, un dels equips revelació de la categoria que se troba empatat amb els jesusencs amb 48 punts en la 4rta plaça de la taula classificatòria.

Resultats jornada 30 i Classificació des de la pàg web oficial de l'Olímpic de Mora.
Resultats jornada 30 i Classificació de la Federació Catalana

jueves, abril 27, 2006

Lo VAIXELL S'ENFONSA!! A L'ATLÀNTIDA!!

U.E. SITGES, 2 - C.F. JESÚS CATALÒNIA, 1
El Catalònia es complica la permanència en un final de Lliga agònic!!
Crònica extreta de la pàg. web oficial de la U.E. Sitges
www.uesitges.com o http://www.uesitges.com/jornada290506.htm
PERMANÈNCIA GAIREBÉ ASSOLIDA (per al Siges, claro!!!)
Tot i que matemàticament encara no es pot garantir res, molt malament haurien d´esdevenir les coses per què la permanència anés a maldades. Fent un senzill càlcul global de possibilitats en resulta que una combinació de resultats extraodinàriament esbojarrada podria condemnar l´equip al descens. Per tant, i sent realistes, no cal optimistes, podem treure pit i pensar que la temporada vinent es tornarà a militar a la Preferent.
El partit davant el Jesús Catalònia va resultà força igualat, amb opcions i oportunitats per ambdúes bandes. No fou brillant, ni de bon tros, més aviat trabat... únicament emocionant per l´incertesa del resultat. Destacà que el Sitges va encertar a marcar el segon gol - gran jugada de Mario- sense que el rival tingués temps de gaudir de l´empat i es posicionés, i això va ser determinant Tot i que, val a dir, el gol foraster fou a consequència d´una errada de rebuig a la sortida d´un còrner.
El cas però és que va sumar-se una victòria que dóna tranquilitat, donat que la resta de partits fins a final de temporada són contra rivals implicats en posicions perilloses de descens, la qual cosa farà que siguin força complicats. (Gols: Andreu (16´) - J.Catalònia (64´) – Mario (67´))

La cosa ara si que pinta bastos!! hem sumat 5 punts de 24 possibles. Els de sota apreten fort (Roda de Barà i Alcarràs a només 4 punts!!)!! 5 partits a disputar: 3 fora i 2 a casa!! I aquesta jornada és crucial!! ens enfrentem al Santa Eulàlia, que ocupa la 6na plaça per la cua (que també podria baixar!). Es troben a sols 3 punts i de moment tenim el goal-average desfavorable (vàrem perdre 2-3 a la Santa Creu!). Un empat ens podria servir. Una victòria vital!! una derrota...no ho vull ni imaginar!!! El balanç dels de Santa Eulàlia com a locals és: 5 victòries (però totes contra rivals directes!), 3 empats i 7 derrotes!!


Resultats jornada 28 i propera jornada (29).
Classificació jornada 28.

Crònica del partit de la 1ra volta contra el Santa Eulàlia.

Jesús i Maria:0 C.F.Jesús Catalònia "B":0
Els jesusencs continuen la seua ratxa d'imbatibilitat en camp contrari en aquesta 2na volta, malgrat les nombroses agressions per part dels "caveros" i de les 2 expulsions verd-i-blanques.
Aquesta jornada ens visitarà el Camarles un dels equips revelació de la categoria que se troba empatat amb els jesusencs amb 45 punts en la 4rta plaça de la taula classificatòria.

Resultats jornada 29 i Classificació des de la pàg web oficial de l'Olímpic de Mora.
Resultats jornada 29 i Classificació de la Federació Catalana