http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 04 enero 2009

jueves, enero 08, 2009

I TORNEIG DE FUTBOL ALEVÍ POBLE DE JESÚS (II)

Bon campionat el viscut a la Santa Creu de Jesús, amb un públic constant i sofert que va fer costat als més menuts tot i que la meteorologia no va acompanyar gens ni mica. A la Santa Creu tot lo dia va fer un fred considerable i una humitat que es calava als ossos (los assíduos ja ho sabeu com ho gasta lo nostre municipal!!). I la pluja intermitent, però constant al llarg de la diada, tampoc se va voler perdre l’espectacle prenent encara més protagonisme en el tram final del Campionat. Tot i així, el camp feia patxoca, la parrilles treien fum per clamar tots els estòmacs famolencs, el cremat ajudava a entrar en calor, los contínuos sortejos (samarreta del València firmada per David Villa, samarreta del Villareal firmada per Cazorla, equipatges de la selecció espanyola de futbol gentilesa d’Auto-Catalunya, pilotes, gorres...) feien tindre una engruna d’esperança a les portes del sortieg del Gordo de Nadal (que al final no mos va tocar res ni a un puesto ni a l’altre)...
En temes esportius (que són los que realment interessen) se va poder vore fases i detalls de gran qualitat. Els equips de la Comunitat Valenciana (Villareal i València) no havien jugat mai en 11 jugadors, ja que Catalunya és la única Comunitat Autónoma on els alevins no competeixen en la modalitat de Futbol-7. Aquest fet el va pagar en el 1r partit els de la Plana ja que no es van sentir cómodes i es van vore clarament superats pel Nàstic de Tarragona per 2-0 (després aquest enfrontament es repetiria a la final, amb el mateix signe però diferent desenvolupament). En aquest mateix grup també es trobaven l’Ebre Escola i el Tortosa, que no van tenir cap opció de classificació davant els granes i els groguets.

En l’altre grup, el València mostrava un joc molt atractiu i directe. El Jesús Catalònia gràcies a les clares victòries davant el Roquetenc i la Pobla de Mafumet es va plantar a la fase final del seu torneig.

A les semifinals, els groguets van derrotar en el derbi regional de la Comunitat Valenciana al València per 1-0 en un matx amb molta rivalitat i tensió. Després el Nàstic es va desfer sense massa complicacions dels jesusencs per un clar 1-6.

Finalment, el Nàstic de Tarragona es va endur el I Campionat Aleví poble de Jesús després d’imposar-se a la final al Villareal per un ajustat 2-1 i no exempt de polèmica amb certes desicions puntuals de l’àrbitre que per al Villareal van ser lapidatòries (senyalització de certs fores de joc, expulsió del davanter centre, expulsió de l’entrenador...).

Per acabar, entrega de premis a l’aixopluc del bar tot arrebotidets fent-nos caldoreta!!

Ara és hora de fer valoracions, però crec que el viscut el dissabte 27 desembre ha estat una bona experiència a nivell d’aficionat, llàstima del mal oratge per què sinó, segur que molta més gent s’hagués congregat a la Santa Creu. Ara falta analitzar si tot l’esforç dels organitzadors, patrocinadors, col·laboradors val la pena repetir-lo. Esperem que així sigue!!

Aquí totes les fotos (que vaig fer jo!!) del torneig:
I TORNEIG DE FUTBOL ALEVÍ POBLE DE JESÚS

Etiquetas:

miércoles, enero 07, 2009

LO CATALÒNIA A RAC1

Qui ho havia de dir, que algun dia al programa de radio de Rac1 "El primer toc" parlarien del nostre Cata...!! pos era tan fàcil com enviar un email en l'himne al programa...!!

Aquí teniu la prova:


eN BREU Publicarem les fotos i els resultats del I Torneig de Futbol Aleví Poble de Jesús.